Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerOm UdviklingsrådetProjekterBestyrelse - kontaktReferater Blåbjerg UdviklingsrådKorrespondanceBudget og regnskabGeneralforsamlingUdvalgVedtægter
Blåbjerg
Foto:

En dejlig søndag i Blåbjerg

et smut til Outrup hallen

Der sker altid et eller andet i vort dejlige område.

Her en søndag med dejligt vejr var muligheden til lige at ta` et smut til Outrup hallen hvor der var en basar og det var blevet stort for over 100 udstillere havde fundet vej hertil helt præcist 134 der havde en plads. Det var også spændende at ta en tur rundt.

Lige inde i den ene hal mødte vi Agnethe og Holger Nielsen der stod og solgte en del træarbejde. Det var især Holger der havde denne hobby. Ud af træ der havde ligget et stykke tid formede han de mest flotte kunstværker lysestager skærebrætter. Længere nede stod Lasse ”post” med hans øl forening. Der var prøvesmagning af forskellige øl.

Outrup skytteforening havde taget plads i et hjørne hvor Ole Jensen fortalte om deres arbejde, men de havde også til dagen, lånt et anlæg hvor folk kunne prøve at skyde med laserlys. Det er fantastisk fortalte Ole Jensen der er på OL niveau hvad præcision angår og så kan man se hvor på skiven de sigter. Vi er lige ude og viser os lidt frem på sådan en dag.

 

Et andet sted var der politiker samlet og her var stemningen fin de var ude på grund af valget til november.

På billedet ses Niels Christiansen fra de konservative der har vundet i en konkurrence som socialdemokratiet afholdte 

Det var en spændende dag for deltager og gæster.

Det næste arrangement er efterårsmødet på Henne st. by kro tirsdag den 10.10.17 kl 19.00 hvor der vil være politisk debat med kaffe og kage

En søndag i Blåbjerg.  

søndag 8 okt 2017 - Bjarne Buhl
Vist: 461 gange