Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerOm UdviklingsrådetProjekterKontaktDagsordenKorrespondanceBudget og regnskabGeneralforsamlingUdvalgVedtægter
Blåbjerg
Foto:

Blåbjerg Udviklingsråd på bustur rundt i Blåbjerg med ny direktør

Thommas Jaap og Bjarne Fly bliver vist Blåbjerg gamle kommune

Den nye direktør Tomas Jaap ville gerne komme til et møde med udviklingsrådet, men de valgte en utraditionel form for møde, nemlig at tage en tur rundt i området frem for at de ”bare” skulle lytte.

Udviklingsrådet har fået en mulighed for at vise Bjarne Fly og Thomas Jaap fra Varde kommune vort område.

Baggrunden for vores tur er at den nye direktør gerne vil vide lidt om vort område. I stedet for at vi sidder og holder et møde syntes vi det er vigtig for ” De Herre” at se det ved selvsyn.

Vi tager simpelthen en bus rundt i området hvor hvert medlem der er repræsentant for det lokale område fortæller om ”sin by” .

På den måde får vi den bedst kvalificerede, nemlig den lokale repræsentant til at fortælle om det der er vigtig for netop deres område. Det er den lige vej fra borger til direktør og samtidig får de mulighed for at se det der tales om.

Udviklingsrådet glæder sig meget til denne rundtur da det også vil give hele udviklingsrådet stof til det daglige arbejde.

Turen skal foregå mandag den 19.09.16

søndag 18 sep 2016 - Bjarne Buhl