Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerOm UdviklingsrådetProjekterKontaktDagsordenKorrespondanceBudgetGeneralforsamlingUdvalgVedtægter
Blåbjerg
Foto:

En hel by samler sig til juleoptog og nye træer i Bredgade

Nørre Nebel

En hel by samler sig til juleoptog og nye træer i Bredgade

 

Nørre Nebel

 

De nye træer har set dagens lys i Nørre Nebel med bravur. De var kun lige blevet færdige med det store plantearbejde det har været, da hullerne skulle graves ekstra dybe for at rodnettet skulle have en god start og vækstbetingelser fra dag et.

Der har altid været juleoptog i Nørre Nebel og efter en drøftelse i Nørre Nebel håndværker og handelsstandsforening ser det ud som om at der er kommet helt ny opbakning til juleoptoget. Der er meget længe siden der har været så mange mennesker og optoget været så stort. Som en af deltagerne i optoget udtrykte det, ja det var så stort, at vi næsten ikke kunne vende på den store parkeringsplads der er ved Optimera det var en fantastik følelse at være deltager.

Der var også Julemænd og Nisser i alle afskygninger lige fra Donald Trump foran det Hvide Hus med bodyguards der ud over at have nissehuer på selvfølgelig havde de legendariske mørke solbriller på til børnehaver der sad i ”julehøet” og smilte i hele nisseudstyret de selvfølgelig havde på. Forældrene havde travlt med at tage billeder til familiealbummet af oplevelsen

Handelsstandsforeningen havde været bekymret for om ”man” kunne nå at få træerne og dermed julepyntet klar inden juleoptoget og havde derfor opfordret deres medlemmer til at ”gi den gas” med julepyntet inden den 11. december da det ikke skulle mangle julehygge når optoget kom gennem byen med Skjern garden i spidsen. Det viste sig dog kun at det blev endnu bedre end de havde regnet med for træerne blev klar og det gjorde Julepyntet også med de flotte lysende stjerner.

Det blev en fantastisk dag for alle der var eller blev i julehumør denne dag hvor man sagtens kunne få sig lidt julegløgg i en af forretningerne.

 

 

 

 

Bjarne Buhl