Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerOm UdviklingsrådetProjekterBestyrelse - kontaktReferater Blåbjerg UdviklingsrådKorrespondanceBudget og regnskabGeneralforsamlingUdvalgVedtægter
Blåbjerg
Foto:

site/blaabjerg/Et_sted_at_modes.pdf

 I anledning af Realdanias 25-års jubilæum inviterer vi fællesskaber og foreninger over hele landet til at søge om et sted at mødes.

Vi håber også at få ansøgninger fra borgerne i Varde, og at I som kommune vil finde indsatsen relevant i forhold til de dagsordener, I arbejder for. Derfor tillader jeg mig at skrive med information om indsatsen i håb om, at du vil dele med relevante medarbejdere.   

 
Formålet med Vores Sted er at styrke fællesskabet lokalt ved at give borgerne mulighed for at skabe nye mødesteder, hvor man kan samles og lave ting sammen. For at gøre det nemt at være med har vi sammen med en gruppe arkitekt- og designvirksomheder udviklet en serie af små fælleshuse og åbne pavilloner, som man søger om at modtage. Man skal ikke have erfaringer med byggeri og modtager mødestedet som en gave uden krav om medfinansiering. Modtagerne skal selv stå for driften og for at sikre, at mødestedet bliver brugt.   

 

Vores Sted henvender sig til fællesskaber og foreninger i bred forstand. Det er også en mulighed at søge som kommunal institution, der gerne vil skabe et mødested i byen. Eller at en borgergruppe tager fat i en kommunal institution om at søge sammen og opføre mødestedet på en kommunalt ejet grund. Jeres kommune har derfor mulighed for at blive en direkte partner i realiseringen af et eller flere af de nye mødesteder, hvis I kan se, at det kan skabe værdi hos jer.    

 

Du kan læse mere om Vores Sted på voressted.nu og i den vedhæftede folder.  

 

Vi holder også online infomøder den 19. og 20. juni 2024, hvor du eller dine kollegaer er meget velkomne.  
 

Tilmelding til infomøde     

Den 19. juni 2024: Tilmeld her 

Den 20. juni 2024: Tilmeld her 

 

Jeg håber, du synes, det lyder interessant og har lyst til at dele budskabet. 

 

Med venlig hilsen 

 
Rasmus Rune Nielsen  

Jubilæums-sekretariatschef  

onsdag 12 jun 2024 - Herman Høj
Vist: 881 gange