Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerOm UdviklingsrådetProjekterBestyrelseReferater Blåbjerg UdviklingsrådKorrespondanceBudget og regnskabGeneralforsamlingUdvalgVedtægter
Warning: Undefined array key "copyright" in /customers/6/8/6/ruban.nu/httpd.www/index.php on line 6009
Denne film er lavet for udviklingsrådet Video: IT-Syddanmark

Om Blåbjerg Udviklingsråd

Mere om Blåbjerg Udviklingsråd

 

Blaabjerg området er Varde Kommunes nordvestligste område og består af 7 sogne i det tidligere Blaabjerg kommune: Nørre Nebel, Outrup, Henne/Stausø sogne, Nymindegab, Lydum, Lunde og Kvong. Alle 7 sogne er pt. repræsenteret i udviklingsrådet.


Området er præget af attraktiv og spændende natur. Vore turistområder er tilpasset naturen og de rekreative områder. Vi har velfungerende og moderne landbrug, mange handels- og håndværksvirksomheder samt et rigt foreningsliv.


Udviklingsrådet vil arbejde for at være et koordinerende forum, der bidrager til udviklingen i Blaabjerg området samt i Varde kommune som helhed.


Vi vil arbejde for en fortsat udvikling i de enkelte lokalområder med henblik på at skabe attraktive levevilkår fra ”vugge til grav”, at tiltrække nye bosættere samt erhvervsvirksomheder.


Vi vil arbejde for at vore turistområder udvikles med respekt for vor unikke natur.


Vi vil søge at styrke samarbejdet mellem foreningsliv, erhvervsliv, lokalråd samt offentlige og private institutioner i lokalområdet.


Vi vil indgå i et konstruktivt samarbejde med de øvrige udviklingsråd samt byrådet med henblik på at styrke alle områder i hele Varde kommune.

 

Som forening i Blåbjerg kan du låne projektor (BenQ W1070 ) og et lærred på stativ 180x180 - til fri afbenyttelse  henvendelse til bestyrelsen

 

 

Blåbjerg udviklingsråd

  Vi står sammen i Blåbjerg

Årets landsby er blevet kåret i aften.

Det blev Nymindegab der vandt den flotte tittel. Vi vil fra udviklingsrådet ønske dem regtig hjerte tillykke med titlen.

Godt gået af jer alle.

Bestyrelsen