Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerOm UdviklingsrådetProjekterKontaktDagsordenKorrespondanceBudget og regnskabGeneralforsamlingUdvalgVedtægter
Blåbjerg
Foto:

Coronakonsekvenser

Hvad vi ikke fik gjort

Lørdag den 14. marts skulle de fire udviklingsråd i Varde Opland, Blåvandshuk, Blåbjerg og Ølgod have været på bustur med Varde Kommunes udvalg for plan og teknik, samt fire ledende embedsmænd fra samme afdeling.

Der var afsat to timer til hvert område og vi havde lavet en stram plan for alt det ville have udvalget til at se på. Vægten skulle lægges på Nr. Nebel, fordi det er der vi lige nu har de største udfordringer. 1. Separatkloakeringen med tilhørende forstyrrelser af trafik og handel 2. Den manglende cykelsti til Henne 3. Nye boliger på den gamle rådhusgrund.

Cykelstien ville vi også have set på fra Hennesiden og samtidig have vist Outrups projekt Mælkevejen frem. Hvis vi kunne nå det havde Nymindegab et ønske om at vise trafikken på Vesterlundvej frem - den er ikke sjov for de lokale. 

Som afslutning skulle vi ud gennem Lydum og Kvong - vi skulle jo aflevere bussen til Ølgod - og nå at sige lidt om landsbyklyngen (og den manglende cykelsti).

Nu tager vi turen til september og de fleste udfordringer er der nok også til den tid. Hvis der kommer gang i turisterhvervet kommer vi også til at se hvad der sker i Nr. Nebel, når man graver Bredgade op - det er der vist ingen der glæder sig til, selvom alle erkender at det er nødvendigt.

Mandag den 16. marts skulle tre medlemmer af udviklingsrådet plus formanden til møde med tilsvarende hold fra de andre UR. Vi skulle snakke om hvad vi synes vi kunne blive bedre til og hvilke nye tiltag vi kunne tage sammen med naboerne. Det blev så heller ikke til noget. Der er heller ikke noget der tyder på at forårsmødet mellem byrådet og udviklingsrådene bliver til noget i år.

Senere på foråret Lige nu er der ingen der ved hvornår råd, udvalg og bestyrelser igen går igang med at lave arrangementer. Vi prøver at passe på os selv og stå sammen hver for sig. Til den tid skal vi have alle de gode idéer klar.

fredag 20 mar 2020 - Claus Larsen